Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Contact

085 – 400 20 03

info@hygieneconcurrent.nl

Vragen en/of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

Over ons

Uitstekende service en concurrerende prijzen
HygiëneConcurrent staat voor hoogwaardige hygiëneproducten, concurrerende prijzen en een servicegerichte aanpak.
Wij voorzien elke branche van een passend pakket hygiëneproducten zodat jij ontzorgt wordt voor alles wat met hygiëne te maken heeft.
In onze webshop vind je een breed aanbod aan hygiëneproducten met concurrerende prijzen en uitgebreide productinformatie. Je kunt ook gemakkelijk en snel contact met onze adviseurs opnemen. Onze adviseurs hebben verschillende trainingen ondergaan zodat zij je volledig kunnen adviseren en informeren inzake de mogelijkheden en toepassingen.

Kwaliteit
Wij staan garant voor de kwaliteit van al onze producten. Wij gaan voor de laagste prijzen en de best mogelijke kwaliteit. Ook bieden wij op al onze producten een garantietermijn van 2 tot 5 jaar aan.

Ruim assortiment
Vanwege de samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en importeurs die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten aanbieden.
Wanneer je producten wilt bestellen die niet in onze webshop vermeld staan, kun je altijd contact met ons opnemen. Je ontvangt een offerte met onze bekende lage tarieven.

Milieuvriendelijk
Wij zien erop toe dat veel onze producten op een milieubewuste en duurzame manier worden geproduceerd. Een aantal producten zijn daarnaast ook voorzien van het Europees Ecolabel. Het EU Ecolabel staat voor het milieubewust produceren waarbij de gevolgen voor het milieu zo minimaal mogelijk zijn.
Naast producten voorzien van het EU Ecolabel kom je in onze shop veel meer milieukeurmerken tegen zoals o.a. het FSC milieukeurmerk, Cradle to Cradle, Nordic Ecolabel en Indoor Air Controlled. Kijk voor meer informatie over deze en meer milieukeurmerken op onze milieu & duurzaamheid pagina!