Contact

085 – 400 20 03

info@hygieneconcurrent.nl

Vragen en/of opmerkingen?
Neem contact met ons op!

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Retourneren

Hoe retourneer ik mijn producten?
Bij HygiëneConcurrent doen we er alles aan om een perfect product te leveren. Toch raden we je aan de producten na ontvangst meteen te inspecteren. Zodoende kun je ons direct informeren indien je niet tevreden bent over (een gedeelte van) je bestelling. Deze producten kun je aan ons retourneren. Wij verzoeken je dan om contact met ons op te nemen via info@hygieneconcurrent.nl of bel 085-400 20 03.

Je ontvangt van ons vervolgens een retourformulier per mail welke je invult en aan ons terug stuurt. Je kunt het formulier ook aan de zending toevoegen. Ook ontvang je een retourlabel van onze vervoerder per mail. Dit label plak je op de doos van je retourzending waarna je het pakket inlevert bij een PostNL pakketpunt. Er zijn meer dan 3.750 PostNL pakketpunten, dus er is er altijd één bij jou in de buurt.

Behandel je retourzending a.u.b. met zorg
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product a.u.b. met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retourzending goed verpakt is om schade aan het product en de verpakking zoveel mogelijk te voorkomen.

Welke retourtermijnen gelden er?

  • Je hebt na levering 14 dagen om de bestelling (of een gedeelte hiervan) te annuleren en als retour bij aan ons aan te melden
  • Daarna heb je 14 dagen de tijd om het product, of de producten, aan ons terug te sturen
  • Nadat je jouw retour bij ons hebt aangemeld heeft HygiëneConcurrent 14 dagen om het orderbedrag incl. verzendkosten aan je terug te storten. Zodra de producten bij ons geleverd zijn en wij hebben gecontroleerd of deze met zorg behandeld zijn, zorgen wij direct voor een terugbetaling van het bedrag!

De kosten van een retourzending
De kosten voor het retour zenden zijn afhankelijk van de grootte van het pakket en voor rekening voor jou als klant. Indien HygiëneConcurrent schuldig is aan de retourzending zullen wij de kosten uiteraard voor onze rekening nemen. Hieronder hebben wij de kosten van een retourzending voor je op een rij gezet.

Verzendkosten pakket binnen Nederland
Kosten€ 6,95
Gewicht0 - 23 kg
23 - 30 kg (+ € 3,00)
Minimumformaat10 x 10 x 1 cm
Maximumformaat100 x 70 x 58 cm
175 x 78 x 58 cm (+ € 3,00)
Bovenstaande tarieven zijn exclusief btw

De verzendstatus van een pakketzending is uiteraard te volgen via Track & Trace.

Indien je na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen en/of opmerkingen hebt, raadpleeg dan onze veelgestelde vragen. Tevens staat onze klantenservice altijd voor je klaar!