Snelle levering

Je bestelling wordt snel geleverd via één van onze vervoerders of met ons eigen vervoer.

Afhalen in Nieuwegein

Selecteer gratis afhalen tijdens het afrekenen en je ontvangt van ons bericht als je bestelling klaar staat om afgehaald te worden.

Verzending en bezorging

Je bestelling laten bezorgen
Nadat je je bestelling bij HygiëneConcurrent.nl hebt afgerekend, gaan wij de producten direct klaar maken voor verzending. Als jouw bestelling ingepakt is en is afgegeven bij de vervoerder ontvang je direct per mail een Track & Trace code zodat je de zending kunt volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van de verzendstatus van je bestelling!

HygiëneConcurrent garandeert een snelle levering. Na de betaling ontvang je jouw bestelling doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen. Wij communiceren de verwachte leverdatum direct als wij de orderbevestiging naar je versturen. Ook als de levertijd langer duurt als verwacht melden wij dit uiteraard. Bijvoorbeeld als één of meerdere producten uit jouw bestelling (tijdelijk) niet op voorraad zijn.

Je bestelling wordt gratis naar je verzonden bij een totaalbedrag vanaf € 150,- excl. btw. Ligt het totaalbedrag van je bestelling onder dit bedrag hanteren wij € 6,95 excl. btw aan verzendkosten. Deze verzendkosten zijn, indien van toepassing, tevens direct inzichtelijk tijdens het afrekenproces van je bestelling.

Naast de samenwerking met onze vaste vervoerders leveren wij zoveel mogelijk bestellingen in de regio met ons eigen vervoer. Wij houden van direct en persoonlijk contact met onze klanten en willen zoveel mogelijk regio-bestellingen daarom zelf komen leveren. Tevens verkort het de levertijd voor jou als klant. Win-win situatie dus!

Je bestelling gratis afhalen
Tijdens het afrekenen kun er ook voor kiezen om je bestelling af te komen halen in ons magazijn in Nieuwegein. Kies hiervoor de verzendoptie genaamd gratis afhalen en reken je bestelling vervolgens af. Je ontvangt jouw orderbevestiging en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen voor je klaar staat om afgehaald te worden. Je ontvangt direct van ons bericht als je bestelling in ons magazijn klaar staat.

Hieronder vind je onze adresgegevens voor het afhalen van je bestelling:
HygiëneConcurrent
Grote Wade 70
3439 NS Nieuwegein

085 – 400 20 03

info@hygieneconcurrent.nl

Indien je na het lezen van de bovenstaande informatie nog vragen en/of opmerkingen hebt, raadpleeg dan onze veelgestelde vragen. Tevens staat onze klantenservice altijd voor je klaar!